• A 3. évad cselekménye a mi világunkban játszódik már
  • Visszatérnek a főszereplők
  • Premier március 16-án

Ma már filmtörténeti klasszikusnak számít a Westworld, Lisa Joy és férje, Jonathan Nolan azonban nem csupán remake-elte, hanem tovább is szőtte Michael Crichton 1973-as western-disztópiáját. A meglehetősen sikeres első két szezon után – magyar idő szerint – március 16-án érkezik a harmadik évad. Tegnap közzétették a produkció hivatalos plakátját, amit immár magyar fordításban is láthattok.

wes01.jpg

A harmadik évad ismét tíz, várhatóan egy órás részből áll majd. A forgatókönyvet továbbra is Jonathan Nolan jegyzi, illetve a nyitóepizód rendezését is magára vállalta a brit filmkészítő. Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth és Rodrigo Santoro visszatér a képernyőre, de új szerepben feltűnik Aaron Paul, Kid Cudi, Lena Waithe és Vincent Cassel is.

Teasere és feliratos előzetese mellett (ezeket fentebb és lentebb találjátok) nemrég kapott egy rendhagyó kedvcsinálót is a széria, amiben megjelennek különböző jövőbeli történések. Például a 45. elnök elleni eljárás, a második orosz polgárháború, a hongkongi lázadások, egy párizsi thermonukleáris szerencsétlenség vagy az Egyesült Államok egyik elnökjelöltjének meggyilkolása.

gn-giftguidevariablec.jpg

Nem tétlenkedik egyébként a másik Nolan-fivér, Christopher sem. Tenet című, vélhetően különböző idődimenziókkal játszó rendezése július 16-án érkezik a hazai mozikba. John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh és Michael Caine alakítják a főszereplőket. Alább láthatjátok a szinkronizált előzetest.