• Megjelent a Samsung Galaxy A32 5G
  • Három különböző színben kapható 119 990 forintos ajánlott fogyasztói áron

Hozzánk is megérkezett a Samsung legújabb okostelefonja, február 12-től kezdődően ugyanis Magyarországon is kapható a Samsung Galaxy A32 5G, mely a szórakozást még magasabb szintre emelő 5G technológia mellett az egyéb hardveres képességeket tekintve is kiemelkedő felhasználói élményt ígér.

002galaxya325gblackback.jpg

A 6.5 colos Infinity-V kijelzőn lenyűgöző minőségben élvezhetjük a médiatartalmakat, méghozzá hosszú távon, az 5000 mAh kapacitású akkumulátor ugyanis gond nélkül kihúzza a nap végéig. A Samsung Galaxy A32 5G kamerarendszere egy 48 megapixeles főkamerából, egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerából, egy 2 megapixeles mélységérzékelőből és egy 5 megapixeles makrókamerából áll, videókat pedig 4K felbontásban rögzíthetünk.

"A Samsung Galaxy A32 5G bemutatásával tovább erősítjük elkötelezettségünket az 5G technológia mellett. Szeretnénk minél több felhasználó számára elérhetővé tenni ezt az újgenerációs teljesítményt, az új készülékben pedig ezek mellett megtalálhatók mindazok a funkciók, amelyeket a felhasználók igazán szeretnek a Samsung okoseszközökben" – mondta Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke.

Az új készülék három színben (ezek Fantasztikus Fekete, Fantasztikus Fehér és Fantasztikus Kék fantázianéven futnak) elérhető 119 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

002galaxya325gkv2p.jpg