• Tarantino új filmjében az 1969-es Hollywoodba kalauzol minket és középpontba kerül a véres kezű Manson-banda is
  • Feltűnik a vásznon Leonardo Di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Tim Roth, Michael Madsen, Kurt Russell, Dakota Fanning, Uma Thurman és Al Pacino
  • A Volt egyszer egy... Hollywood augusztus 8-án debütál nálunk

Bár ezúttal nem hozta el a Cannes-i Aranypálmát, kitörő tapsvihar fogadta Tarantino új filmjét a patinás filmfesztiválon. Az ikonikus filmkészítő levélben kérte az első nézőket, hogy ne spoilerezzék a történetet, hagyják meg az élményt a nagyközönségnek. Széles körben eddig egyetlen stílusos előzetest láthattunk, a napokban azonban érkezett egy újabb kedvcsináló, amit máris élvezhetünk magyarul.

A Volt egyszer egy… Hollywoodról elég keveset lehet eddig tudni: Tarantino kilencedik filmje az 1969-es Hollywoodba kalauzol minket, feltűnik a vásznon számos korabeli sztár, a Polanski-Tate házaspár és a hírhedt Manson-banda is. Egészen parádés színészgárdát hozott össze az olasz-amerikai direktor. A főbb szerepeket Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Uma Thurman, Maya Hawke, Timothy Olyphant, Margaret Qualley, Scoot McNairy, Tim Roth, Michael Madsen és Kurt Russell játsszák.

mag-13-19-tarantino-ss06.jpg