Márciusban új tartalmakkal frissül az HBO GO kínálata, már tegnap tengernyi film debütált a streamingszolgáltató kínálatában. Ma folytatódnak Ryan Wilder, vagyis az új Batwoman és az amerikaifocista Spencer kalandjai. Érkezik egy francia vígjáték is.

hbogo.jpg

Sorozatok

SPENCER (ALL AMERICAN) – 3. évad 7. rész

  • Műfaj: sport / dráma
  • Szereplők: Daniel Ezra, Bre-Z, Greta Onieogou, Samantha Logan, Michael Evans Behling
  • Leírás: Spencer James feltörekvő amerikaifutball-játékos és a South Crenshaw középiskola eminens diákja. Comptonban él, de a Beverly Hills-i gimnázium edzője, Billy Baker leigazolná a helyi csapatába. Édesanyja és legjobb barátja meggyőzi a fiút, hogy ezt a lehetőséget meg kell ragadnia. A lehetőség azonban kihívásokkal is jár: Spencernek két világban kell egyszerre helytállnia, a jól ismert környéken és a gazdag Beverly Hills-i miliőben, amely nagyszabású karrier ígéretével kecsegtet.

spencerserieshbogo.jpg

BATWOMAN – 2. évad 7. rész

  • Műfaj: akció / képregényadaptáció
  • Főszereplő: Javicia Leslie, Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Camrus Johnson
  • Leírás: Kate Kane helyébe a képregényekben is csak nemrég feltűnt Ryan Wilder lép. Míg az első évad végén eltűnt Kane (Ruby Rose) után kutatnak barátai és családja, az otthontalan Wilder (Lavica Leslie) találja meg a denevérruhát és átveszi Batwoman szerepét. Az első szezonban megismert karakterek közül többen, így Alice, Luke Fox és Sophie Moore is visszatérnek a képernyőre.

00source-16181681e14fd613052549978addbb6b0cdbf633master.jpg

DICSŐSÉGES NAPJAIM (MY DAYS OF GLORY, 2019)

  • Műfaj: vígjáték
  • Rendező: Antoine De Bary
  • Szereplők: Vincent Lacoste, Emmanuelle Devos, Christopher Lambert
  • Leírás: Az egykori gyermeksztár, Adrian nagy reményeket fűzött a jövőjéhez. Jó tíz évvel korábban sikeres gyermekszínészként futott be, de ma már sem hírneve, sem pénze nem maradt abból az időből, csak a gyerekes viselkedése. Ahogy közeledik a 30-as éveihez, a dolgok nem éppen a tervei szerint alakulnak. Elhanyagolható szerelmi életét tetézendő, kidobják a lakásából, és vissza kell költöznie a szüleihez. Élete nagyjából arra korlátozódik, hogy lányokkal cseveg a helyi bárokban, bár úgy tűnik, ez a képessége is kezd rohamosan megfakulni. Amikor a színészi karrierje és az életkedve egyaránt a béka feneke alá süllyed, a rendőrségen találkozik a fiatal és csinos Léával, és értesül egy meghallgatásról, amelyen a fiatal francia hős, Charles de Gaulle szerepére keresnek színészt.

dicsoseges-napjaim.jpg

Itt láthatjátok a hétfői premiereket.