• Ma debütál
    • a Bad Boys 3, amiben visszatér a vászonra Will Smith és Martin Lawrence
    • a Robert Downey Jr. főszereplésével készült új Dolittle
    • egy Judy Garland életrajzi film (a címszereplőt Renée Zellweger alakítja)
    • és egy fesztiváldíjas francia film

Az előző heti soványka felhozatal után végre a filmvilág is kipihente az ünnepeket, ma több alkotás debütál a hazai mozikban. Miután LA’s Finest címen készült már tavaly egy női főszereplős spin-off, megérkezett a Bad Boys-széria harmadik része is, amiben természetesen visszatér a vászonra Will Smith és Martin Lawrence. A Mindörökké rosszfiúk alcímre hallgató opuszban öregedő hőseink egy albán férfi megrendelésére testvére gyilkosa után erednek.

bad-boys-for-life-01.jpg

Robert Downey Jr., Michael Sheen, Antonio Banderas és Jessie Buckley főszereplésével bemutatják a Dolittle legújabb remake-jét, természetesen élőszereplős változatról van szó.

c979006c0e6ad1e6d9585f0c0d3b8f359316cca8-1.jpg

Újabb zenés életrajzi film kerül a mozikba: az 1968-ban tragikusan fiatalon elhunyt Judy Garland életének utolsó hónapjait láthatjuk, amikor a művésznő Londonba utazott turnézni, hogy visszanyerje hajdani népszerűségét. A történet alapját Pete Quilter musicalje, az End of the Rainbow képezi, a címszereplőt Renée Zellweger alakítja.

judy-2.jpg

Debütál egy Velencei Fesztiválon különdíjat szerző francia alkotás is. A huszonéves David Párizsban él, apró munkákat végez és segít nővérének, aki egyedül neveli a hétéves Amandát. Egy nap azonban véget érnek a gondtalan évek: testvére meghal, szerelme pedig megsebeseül egy terrortámadás következtében. Davidnek egyedül kell megbirkóznia a fájdalommal, gondoskodnia a kis Amandáról, valamint ápolni kedvese lelkét.