Danny Ross, a Rockstar egykori munkatársa a Redditen a következőképen válaszolt arra a kérdésre, hogy min ügyködik jelenleg a Rockstar: „Really? Dumbass. Really? Two.” Na már most, ez a válasz elsőre talán semmit sem mond, hiszen csak ennyit jelent: „Tényleg? Fafejek. Tényleg? Kettő.” Ám ha a kezdőbetűket összeolvassuk, akkor a RDR2 jön ki, azaz Red Dead Redemption 2, és így máris több értelme van a válasznak.

A Red Dead-sorozat folytatásáról időről-időre felröppennek pletykák, de eleddig a Rockstar nem nagyon beszélt a következő etapról. Úgy egy évvel ezelőtt is csak annyit mondtak, hogy azért nem foglalkoznak ezzel a szériával, mert nincs rá kapacitásuk, és az időzítés sem lenne jó.

Viszont most már elvileg nincsenek lefoglalva, hiszen a GTA 5 minden platformra elkészült, más játékon meg legjobb tudomásunk szerint nem dolgoznak – legalábbis, még nem jelentettek be semmi konkrétat. Szóval talán pont most kezdtek el az új Red Dead-játékon ügyködni, amit a távozása ellenére a Rockstarral jó kapcsolatot fenntartó Danny Ross szavai megerősíteni látszanak. Vagy csak egy ügyes trollkodásnak vagyunk az áldozatai? Remélhetőleg a Rockstar a közeljövőben mond valamit az ügyben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!