Az EA hivatalos oldalán megtalálható, október 29-én kirakott álláshirdetésben az olvasható, hogy a Ghost Games csapata már a következő Need for Speed játékon dolgozik, s ezek szerint a munkálatokat már azelőtt elkezdték, hogy a Need for Speed Rivals a boltokba kerülhetett volna.

Minden valószínűség szerint az új Need for Speed jövőre már a piacon lesz, ám érdemes megemlíteni, hogy a csapat vezetője szerint lehetséges volna kihagyni pár esztendőt. „Megállhatunk és várhatunk pár évet, vagy folytathatjuk és egy új játékot készítünk, de azt is megtehetjük, hogy egy szolgáltatást vagy egy hordozható programot állítunk össze. A lényeg az, hogy sok mindent csinálhatunk, de most csak a Need for Speed Rivalsra koncentrálunk.” -- mondta Craig Sullivan, még október közepén.

Az még a jövő zenéje, hogy mikor fog megjelenni a sorozat következő része, az EA ugyanis még nem tett hivatalos bejelentés, s jó darabig még nem is fog, így csak találgathatunk, hogy vajon tényleg hagyják pihenni pár évet a fejlesztőket, vagy marad a 16 éve megszokott rendszer, s jövő ősszel egy újabb Need for Speedet köszönthetünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!