Nemsokára megérkezik az egyelőre zárt bétában leledző Anno Online. A méltán népszerű kereskedelmi stratégia-sorozat böngészős verziójára már lehet regisztrálni is, méghozzá teljesen magyar nyelven, lévén a játék lokalizálva fog működni hazánkban -- erről az alant látható képek segítségével magatok is megbizonyosodhattok.

Így működik az online kereskedelem

A Ubisoft Blue Byte továbbá részletezte kicsit az új kereskedelmi hajózást is, mely az alábbi módon működik. Ahhoz, hogy árut cseréljünk egy másik játékossal, építenünk kell egy raktárat, kiválasztani, hogy mire specializálódjon, felfejleszteni az áru mennyiségének függvényében, majd szükség lesz egy kapitányra, aki elvezényli a hajót egyik virtuális birodalomtól a másikig.

Anno Online JátékképekAnno Online Játékképek

Anno Online JátékképekAnno Online Játékképek
A kereskedelem lépései, magyarul

Ha mindez megvan, már csak el kell fogadnunk a másik játékos kereskedelmi felkérését, és látni fogjuk, mely áruk érhetőek el az illető raktárában. A kezelőfelület működése pofonegyszerű lesz: csak bekattintgatjuk a szükséges cuccokat és már mehet is tranzakció. Mivel az Anno sorozat mindig is az ügyes menedzsmentről szólt, ennek a funkciónak nagy szerepe lesz a játékban, kiemelve azt az egyjátékos módra kihegyezett széria tagjai közül.

Mit is tud az Anno Online?

Mi már nagyon várjuk az Anno Online-t, hisz a klasszikus részek szellemét idéző mellékág nagyon sok pozitív dolgot ígér. Többek közt ezeket:

  • Monumentális városok: az Anno Online-ban lévő óriási városok több mint 120 különféle skinnel rendelkeznek a különböző épülettípusokhoz, a játékosok akár több mint 1500 épületből álló városokat is építhetnek.
  • Magas minőségű grafika: mindegyik épület részletgazdag kidolgozású, a játékos akár „közelre hozott módban” is megvizsgálhat minden részletet.
  • Testre szabható tartalom: millió különféle kombináció közül válogathatsz és megmutathatod egyéni stílusodat a többi játékosnak is.
  • Könnyebb használhatóság: szükség esetén részletes oktatómód és segítség áll rendelkezésedre, végigvezetve téged a játékon.
  • Kereskedelmi rendszer: a játékosok bárkivel kereskedhetnek az Anno Online-on.
  • Böngésző alapú játék: a játékot magával ragadóvá és különleges élménnyé teszi.


Megjelenés jövőre, kizárólag PC-n.