A szeptemberben érkező Marvel vs. Capcom: Infinite már címében is elég abszurd, hiszen nehéz elképzelni, hogy a Marvel szuperhősei és szupergonoszai a Capcom utcai harcosai és zombiirtó különítményei ellen vagy mellettük harcoljanak. Ez nagyjából olyan, mintha a Sith-ek összeállnának az Időurakkal, hogy legyőzzék a Jediket, akiket a dalekek segítenek. De ez egy ilyen széria, kicsit abszurd, de pont ezért élvezetes.

A legújabb gameplay-trailer is megmutatja, mennyi érdekes húzás ezt a két bandát összevegyíteni. A Capcomtól feltűnik Chun-Li a Street Fighterből, Chris Redfield a Resident Evilből és Strider Hiryu a Striderből. Marvel oldalából beugrik Hulk, Thor, Hawkeye és Ultron. S bizony ez a vegyes társulat meglehetősen nyakatekert módon küzd egymással, olykor párban, olykor egymaguk.

Eddig a következő karakterek kerültek megerősítésére a Marvel vs. Capcom: Infinite-tal kapcsolatban: Captain America, Captain Marvel, Hawkeye, Hulk, Iron Man, Rocket Raccoon, Thor és Ultron Marvel részről, valamint Chris Redfield, Chun-Li, Mega Man X, Morrigan Aensland, Ryu, Sigma§ és Strider Hiryu a Capcom oldaláról.