Mass Effect 3 Omega DLC dátum és árA rajongók egész seregének hiányozott az alapjátékból az a lehetőség, hogy visszautazzunk Omegára és visszafoglaljuk a veszélyekkel teli aszteroidát. Nos, már nem kell nagyon sokat várnunk arra, hogy fejest ugorhassunk ebbe a küldetésbe, ugyanis november 27-én fog megjelenni a várva várt csomag.

A nagy hírt az Examiner egyik tudósítójának, Beverly Lim Lee-nek köszönhetjük, aki interjút készített Mike Gamble-lel. A BioWare producerétől megtudtuk, hogy ez lesz a cég eddigi legnagyobb és egyben legköltségesebb kiegészítője, amit a Mass Effect-szériához készítettek. A tartalom tekintetében az eddigiekhez képest nagyjából kétszer több mindent kapunk, de ezért 15 dollárt kell kicsengetnünk.

A történetről egyelőre nem sokat tudunk, de az biztosnak tűnik, hogy az Invasion képregénysorozatban bemutatott vonalat követjük. Aria természetesen visszatér, vele együtt pedig egy új, női turian karakter jön, valamint új ellenfelekre is számíthatunk.

Mellesleg a BioWare hivatalosan még nem erősítette meg a fent leírtakat, s az egészet alátámasztó videót elérhetetlenné tették, de szinte biztos, hogy nem légből kapott információkról van szó.