A Mass Effect 3 egyik legfurcsább hiányossága, hogy bár az előző rész híres űrállomásának, az Omegának főnöke, Aria milliószor elsírja bánatát Shepardnek, mely szerint otthonát megszállta a Cerberus, hősünk egyszerűen tojik rá. Ez egy tátongó lyuk a történeten, ami DLC-ért kiált, és a BioWare nemrégiben meg is erősítette, hogy várható omegás csomag.

Kiszivárgott a Mass Effect 3 Omega DLC története
Már nagyon visszafoglalnánk...

Nos, most újabb bizonyítékok láttak napvilágot arra nézve, hogy a csapat igenis számol az Omega űrállomással. Na jó, ezek az infók elég régiek, a Hold the Line mozgalom fórumának néhány lelkes tagja még nyár elején állt elő velük, de eddig nem igazán kaptak nyilvánosságot, szóval innen is nagy köszönet a CVG-nek.

Az adatbányászok addig-addig kutattak a játék fájljai között, míg rá nem akadtak az Omega DLC leírására. E szerint Aria Shepard segítségét kéri az Omega megtisztításához, hősünk pedig megrohamozza a Cerberus által irányított állomást. Igen ám, de az irányítóközpontban egy ismerős arc várja: Zaeed Massani immár a rossz oldalt erősíti, és ránk hárul a feladat, hogy megállítsuk.

Ezek persze nem hivatalos információk, így tessék őket pletykaként kezelni.