A BioWare végre hivatalosan is felfedte azt, amit már mindenki tudott: jön a Leviathan DLC, hurrá. A sztoriközpontú csomag a Mass Effect 3 közepe felé játszódik, mikor is Shepard fülébe jut a galaxis legsötétebb, legveszedelmesebb titka: egy Reaper roncs, mely több millió éves, és mely elég erőt adhat, hogy legyőzzük a Reapereket.

Igaz, ez utóbbi már csak pletyka, a hivatalos, és meglehetősen szűkszavú blogbejegyzés mindössze annyit árul el, hogy Shepard és csapata versenyt fut az idővel, és eközben új csillagrendszereket fedez fel, sőt, bejárja a Citadella eddig sosem látott helyeit is.

Mass Effect 3 Leviathan DLCMass Effect 3 Leviathan DLCMass Effect 3 Leviathan DLC

Sajnos azt nem tudjuk, hogy mikor jelenik meg a DLC, a BioWare annyit közölt, hogy "később a nyár folyamán", de mivel már augusztus van, csak pár hetük maradt a kiadásra. Sebaj, a fenti három kép talán kárpótol a várakozásért. Az viszont már biztos, hogy a csomag nem lesz ingyenes: a Leviathan 10 dollárba kerül majd PC-n és PS3-on, ami Xbox 360-on 800 MS pontot jelent. A BioWare egyébként bejelentett egy új fegyvercsomagot is: a Firefight Weapon Pack a szokásos minőséget nyújtja, mindössze 2 dollárért.