Azt már tudjuk, hogy a Mass Effect: Andromeda többjátékos módja nem fog olyan mély hatást gyakorolni a történetre, mint a Mass Effect 3-ban, de mint mellékszál megmarad annak részeként. Sőt, már nem is egy külön menüből csatlakozhatunk be egy Strike Teambe, hanem magából a játékból lesz elérhető a multiplayer.

Mike Gamble producertől már tudjuk, hogy az átmenet az egyjátékosból a többjátékos módba sima lesz, mindössze egy töltőképernyő szakítja majd meg a folyamatot, de ezt most Ian S. Frazier vezető dizájner is megerősítette. Sőt, Twitteren azt is elárulta, hogy bár a kampány történetére nem lesz hatással a multiplayer, azalatt kiérdemelhetünk olyan jutalmakat, amiket az egyjátékos módban használhatunk fel.

Hogy mik lesznek ezek, az nem derült ki, feltehetően fegyverek, páncélok, esetleg alkatrészek az új eszközökhöz, vagy talán a játékbeli pénztárcánk gyarapodhat majd így. Szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, hiszen a Mass Effect: Andromeda március 23-án érkezik meg a tervek szerint.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!