• Sokat javítottak a Mako kezelésén a Mass Effect Legendary Editionben
  • Aki azonban szeretné, az ki is kapcsolhatja a segítségeket

A jövő héten, május 14-én debütáló Mass Effect Legendary Edition jóval több lesz egyszerű újrakiadásnál, hiszen a BioWare rengeteget javított a nagy sikerű trilógián, méghozzá kívül-belül. Különösen igaz ez az első részre, amely a legnagyobb ráncfelvarrást kapta a trilógiából, a grafikai tupírozáson túl pedig többek között a Mako irányításán is nagyon sokat javítottak.

Ez utóbbit persze már eddig is tudtuk, és örömtelinek is mondható a változtatás, hiszen a holdjáró az egyik legtöbbet kritizált eleme volt annak idején az első résznek. A PC Gamernek nyilatkozva azonban most a fejlesztőcsapatból Mac Walters és Kevin Meek elárulták, hogy aki szeretné, az kikapcsolhatja a segítségeket a Mako kapcsán.

"Azok számára, akik szeretik a fájdalmat, meghagytuk azt az opciót, hogy az eredeti irányítást használják" – mondta Meek. "A régi és a mostani Mako között ég és föld a különbség, különösen PC-n. Most már nem akarom minden egyes alkalommal kidobni az egeremet és a billentyűzetemet, amikor jön egy trasher maw vagy ha fel kell menni egy dombra" – folytatta.

mass-effect-legendary-edition-mako.jpg