A PC Guru 2009/10-es számának teljes játéka

Lapunkban ismét 18 teszt és bemutató várja az olvasókat, és elsőként hadd emeljük ki a címlapsztorinkat, a Force Unleashed Ultimate Sith változatát, amely idén novemberben végre a PC-kre is megérkezik. Betámadtuk a LucasArtsot a kérdéseinkkel, és minden infót megírtunk a játékról –- régi és új SW-játékosok egyaránt megtalálhatják a számításukat. A Star Warson felül találkozhattok még a C&C negyedik részével, a Rage-dzsel, a Pro Evolution Soccer 2010-es változatával, utánanéztünk a Fűrész videojáték-változatának, kiveséztük a legújabb Sims 3 kiegészítőt, és lehetőségünk volt kipróbálni a DIRT második részét -– és természetesen erről a játékról is megírtuk a tapasztalatainkat.

Star Wars: The Force Unleashed JátékképekPro Evolution Soccer 2010 JátékképekCommand & Conquer 4 Játékképek

Tesztjeink között helyet kapott a Heroes Over Europe, az East India Company, a Hysteria Hospital: Emergency Ward, a G-Force, a Watchmen második epizódja, a Fairy Tales: Three Heroes, a legújabb Fallout 3 kiegészítő, a Mothership Zeta, itt a Diabolik, az NHL 10 és a Guitar Hero 5 is. Mivel sok levelet kaptunk Battlefield Heroes ügyben, összedobtunk egy tippek-trükkök összeállítást az ingyenes programhoz, és ismét olvashattok a játékvilággal kapcsolatos egyéb témákról. Utánanéztünk a WoW és Kína balhéjának, megtudhatjátok, miért jó, hogy máris itt az ősz, sőt, Chris egy meglehetősen elmés cikkben feltárja előttetek, hogyan tarthattok fenn stabil párkapcsolatot a játékok mellett (szem nem marad szárazon, ha elolvassátok ezt az írást!).

East India Company JátékképekMától kapható az új Guru!Mától kapható az új Guru!

Hardverfronton sem tétlenkedtünk, először is itt vannak az előző szám ballépése nyomán kimaradt cikkek, de ezen felül ismét van Guru Álom-PC lista, speciális hűtésű VGA-kat teszteltünk, olcsó processzorokat vettünk górcső alá, és megtudhatjátok, hogyan lehet a legolcsóbban több életet pofozni a régebbi asztali ketyerékbe. Ezen felül a figyelmetekbe ajánljuk még a Win 7 cikkünket, amiből megtudhatjátok, hogyan lehet úgy megbuherálni az RC-t, hogy abszolút teljes értékű Windowst kapjatok.

DVD-mellékletünkön ismét videotesztek várnak mindenkit, és sokak örömére ismét visszatért a Külvilág, ahol Bate és Miguel beszél össze-vissza filmekről, könyvekről, képregényekről. Fontos még megjegyezni, hogy a lap hátuljában ismét ott a DVD borító, szépen ki lehet vágni, a teljes játékunk pedig a Céh 2 nevű hosszú életű gazdasági stratégia, teljesen magyar nyelven. Jó olvasást, jó játékot mindenkinek!