A lengyelországi Farjay Studios tudja, mitől döglik a lény. Mivel a kecskék már kezdenek unalmasak lenni, itt az ideje váltani, és bemutatni, milyen egy medve mindennapi élete, ami egyáltalán nem is mindennapi. A Bear Simulator című indie remeknek pont ez a célja, már csak az kell, hogy kellő mennyiségű pénz jöjjön össze rá a Kickstarteren.

A Bear Simulator a hivatalos leírás szerint "olyan, mint egy mini-Skyrim, csak medve vagy". A játékban egy mackót irányítva kell enni és... menni, össze-vissza, ami jó, ugyanis egy csomó látványos helyszínt terveznek az alkotók. A kreativitás minden bizonnyal a Farjay Studios legnagyobb fegyvere, ezt már a finanszírozási jelvényekből is leszűrhetjük. Akarsz tervezni egy saját medvekaját? 2000 dollárért csak tessék!

A Bear Simulator a lenti videó tanúsága szerint hangyányit szofisztikáltabb valami lehet, mint a rokon Goat Simulator, és tudja fene, valamiért szívesen játszanánk vele. Egyedül a kért összeg riasztó egy picit: ezért a csodáért kicsit durva 30.000 dollárnyi pénzt kérni a játékosoktól...