• Három további projekten dolgozik a Riot
  • Egy lövölde, egy verekedős és egy akció-szerepjáték is készül

Már régóta tudjuk, hogy a Riot Games nem csak a League of Legends fejlesztésével foglalatoskodik. A minap megkezdődött, a játék tíz éves fennállását ünneplő élő közvetítés azonban nem csak a Legends of Runeterra leleplezését tartogatta. Akadt itt még bejelentenivaló bőven, bár a létezésükön túl nem sok mindent tudtunk meg a Project A, Project F, és Project L néven futó fejlesztésekről.

Haladjunk sorban: a Project A egy kompetitív, karakterközpontú lövölde, azaz olyasmi, mint a Team Fortress, vagy az Overwatch, a játék szemmel láthatóan még korai alfaváltozatban létezik csak.

A Project F csak pilanatokra volt elkapható, a kiadott sajtóközleményből is csak annyi derül ki, hogy kooperatív lesz a szintén a League of Legends világára építő akció-szerepjáték szerűség.

Végül a Project L szintén Runeterra hőseit mutatja be egy újabb szemszögből, egy javában fejlesztés alatt álló verekedős játékából csíphettünk el részleteket - a közös pont hármukban pedig (a kiadón kívül), hogy egy jó darabig nem számíthatunk infóra velük kapcsolatban.

riot-project-l.jpeg