• Prince of Persia: Dark Babylon lehet az új PoP-epizód címe
  • A God of War lehet az egyik fő inspirációs forrás

A napokban már írtunk egy állítólagos Prince of Persia-játékról, amely tíz év után támasztaná fel a Ubisoft sokak által kedvelt és hiányolt szériáját, most pedig újabb infók bukkantak fel egy állítólagos reddites forrástól. Lássuk, miről szólnak a híresztelések!

meg-tobb-pletyka-bukkant-fel-az-uj-prince-of-persia-jatekrol.jpg

A játék címe állítólag Prince of Persia: Dark Babylon lesz, és - ahogy arra a cím is utal - a The Two Thrones után játszódik majd, méghozzá a város egy alternatív, disztópikus hangulatú verziójában. Mi egy idősebb Herceget irányíthatunk majd, a főgonosz pedig egy másik idővonalból érkező gonosz énünk lesz.

A felépítés nem lesz open world, magát a várost azonban elég szélesen bejárhatunk majd, emellett lesz lehetőség a felszereléseink fejlesztésére és testreszabására is, melyhez - sok minden mással egyetemben - a legutóbbi God of War adta az inspirációt.

A forrás szintén azt állítja, hogy a (továbbra is csak pletykált) februári PS5-leleplezés során fogják bemutatni a játékot, melynek premierjét 2021 elejére tűzték ki. Meglátjuk, mi lesz igaz a fentiekből!