A Civilization VI az őszi frissítés után a tél beköszöntével újabbat kap, ezúttal az elmaradt Föld-térképpel bővül a körökre osztott stratégia, illetve szintén hiányzott egységeink „alert” státusza, ezt is pótolták. Visszanézhetjük továbbá a csodák felépítésénél lejátszott in-game videót, valamint az általános bogárirtás és MI-kikupáláson túl csökkentek az ipari kortól felhúzható a csodák építésének költségei; a tudományos győzelemhez szükséges űrverseny költségei; de tovább tart az egyes technológiák kifejlesztése.

Két DLC is befutott, melyek közül az első a lengyeleket adja a játékhoz Jadwiga vezetésével, saját egységük a híres szárnyas huszár, épületük a kereskedelmet kiaknázó Sukiennice. Határ menti erődök építésével vallásuk terjesztése mellett területet szerezhetnek akár rivális civilizációktól is; illetve államigazgatási rendszerükben a katonai ágon (military policy) az egyik kártya egy „joker” (wildcard), ez nagyobb rugalmasságot biztosít a népnek. Mindennek tetejébe egy hatvan körös szcenáriót is kapunk a csomagban, „Jadwiga's Legacy” néven, melyben feladatunk országunk védelme lesz a betörő germánok és ottománok ellen.

A második csomagban, mely az árulkodó „Viking Scenario Pack” címet viseli, nem meglepő módon egy viking hadúr szerepében tetszeleghetünk és megpróbálhatjuk leigázni Európát, mellé hat új városállamot és három természeti csodát is kapunk.