Tehát megjelent a FIFA 08 demója, annak színes-szagos pompájában. Gondolom rengetegen vártátok már, hogy végre megízlelhessétek a FIFA 08 újításait, amire most már mindenkinek megvan a lehetősége, egy 479 MB-os demonstráció formájában. Mint tudjátok, PC-re a PS2-es átiratot kapjuk, így az igazi forradalom elmaradt. A grafika szinte semmit nem fejlődött az előző részhez képest, viszont a játékmenetet annál több újítással vértezték fel a készítők, jelentősen megreformálva többek között az irányítást, illetve a passzrendszert.

A demóban hét csapat (Barcelona, AC Milan, América, New York Red Bulls, Manchester United, Marseille, Bayern München) közül választhatjuk ki, hogy melyik két együttes lépjen pályára az Allianz Arénában egy virtuális rangadóra. A szokott formához hűen idén is egy barátságos mecset játszhatunk - annak is csak az első félidejét -, ami 4 percnyi játékot jelent! Kíváncsian várom, ki-milyen tapasztalatokkal tér vissza a próba után...

Időközben máris megérkezett az első "demó-bütykölő" progi, melynek segítségével több olyan beállítást eszközölhetünk, melyek le vannak tiltva a demóban. Így például átállíthatjuk a félidők hosszát, a felbontást, bekapcsolhatjuk a partjelzőket meg a bírót, illetve az ellenfél nehézségét is megvariálhatjuk! A FIFA 08 Demo Expander névre keresztelt progit természetesen már tölthetitek is a PGO-ról!

Sajnos a fene nagy érdeklődést szervereink is megsínylették, úgyhogy 400 KB/s-re korlátoztuk a maximális töltési sebességet, hogy mégtöbben hozzáférhessetek a fájlhoz. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk, legyetek türelemmel és hagyjátok a letöltésvezérlőtöket bekapcsolva!