• Az eredeti történet főhőse egy kisfiú és Chucky nevű játékbabája, aki körül rengeteg rejtélyes, kegyetlen esemény történik
  • Az Aubrey Plaza főszereplésével készülő film júniusban debütál a mozikban

Két éve készült el a Gyerekjáték-franchise (Child’s Play) hetedik epizódja, idén viszont folytatás helyett rebootolják Don Mancini legendás horror/slasher produkcióját. A rendezői székbe az eddig egyetlen – meglehetősen középszerű – filmet (Polaroid) magáénak tudó norvég Lars Klevberg került, a forgatókönyvet pedig a korábban játékokon dolgozó, újabban a Kung Fury 2 szkriptjét is jegyző Tyler Burton Smith írta.

mv5bzmnkmtrkzjutndu4ys00yjiylwjlntctytzhodu1yzlmzjfmxkeyxkfqcgdeqxvynjq4ode4mzqv1sx1777cr001777740al.jpg

Az eredeti történet főhőse egy kisfiú, akinek Chucky nevű játékbabája körül rengeteg rejtélyes, kegyetlen esemény történik. Ami izgalmassá teheti ezt a sokadik horrorklasszikust újraálmodó rebootot, az Aubrey Plaza játéka. Az amerikai színésznő főszereplésével készülő film júniusban érkezik a mozikba, első teaser előzetesét alább láthatjátok.

Egy kis nosztalgia gyanánt álljon itt az 1988-as klasszikus előzetese is (Böjti kritikáját itt olvashatjátok a filmről).