Múltkor a Humble Bundle éppen hangoskönyveket árult, mivel azonban ez egy játékoldal, nem számoltunk be róla. Most azonban itt az új játékcsomag, mely a stratégiarajongóknak kínál kihagyhatatlan ajánlatot. Sid Meier is beállt a sorba, hogy két héten keresztül csomagban kínálja játékait, melybe a legjobb címeit pakolta be a legendás programozó. Megérkezett a Humble Sid Meier Bundle!

És hogy melyek ezek a játékok? Csakis a legjobbak! Lássuk a listát, az állatok garantáltan leesik!

  • Sid Meier’s Civilization III Complete
  • Sid Meier’s Civilization IV Complete Collection
  • Sid Meier’s Ace Patrol
  • Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies
  • Sid Meier’s Railroads

Ennyi az alapcsomag, melyet akár már egy dollárért is be lehet zsákolni (illik többet adni, na!). Ha azonban valaki az átlag fölött fizet, mely a hír írásakor 6,46 dollár (körülbelül 1500 forint), az ember megkapja a Sid Meier’s Civilization 5-öt a Gods & Kings DLC-vel együtt, tizenöt dolllár felett pedig a The Brave New World című kiegészítő is a birtkunkba kerül! Ez egy fantasztikus ajánlat, hiszen egyenként megvásárolva a játékokat több mint 120 eurót kellene elkölteni. A játékok mindegyike Steamen váltható be, a Civilization IV és V pedig működik Mac rendszereken is.

A vásárlás a szokásos módon zajlik. Meg lehet határozni, hogy hova kerüljön a felajánlott összeg. Fizetni PayPallel, dombornyomott bankkártyával, vagy Google Wallettel lehet. Az akció még két hétig tart, szóval hajrá!