Fussátok le az utolsó versenyeket és faroljatok még egy párat, a Ridge Racer Driftopia ugyanis hamarosan bezárja a kapuit. A Bandai Namco ma jelentette be, hogy a tavaly óta bétatesztelés alatt álló játékának szervereit leállítja, s noha azt konkrétan nem mondták, hogy a játéknak is befellegzett, nyilvánvaló, hogy a Bugbear Entertainment játéka megbukott.

Erre utal az is, hogy a kiadó a rövid közleményében nem azt ünnepelte, hogy mindjárt itt a teljes változat, ahogy azt egy bétateszt lezárása után szokás, hanem megköszönte a támogatást és a visszajelzéseket, illetve megígérte, hogy ezeket a tanácsokat a következő projektjük elkészítésekor felhasználják. A Namco tehát már továbbállt, így csak annyi maradt hátra, hogy a szervereket lekapcsolják, s erre nemsokára, augusztus 15-én sor kerül.

A Ridge Racer Driftopia egyébként nem volt népszerű, a játékosok ugyanis sokat panaszkodtak a kapcsolódási problémák miatt, de még jobban zavarta őket a tolakodó mikrotranzakciós rendszer, amire a játék épült.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!