A francia kiadó- és fejlesztőcég tegnap jelentette be: a Ghost Recon: Future Soldier most már tényleg, becsszóra meg fog jelenni a beígért napon. Az új, véglegesnek szánt dátum szerint a játék Észak-Amerikában május 22-én, Európában pedig május 24-én fog megjelenni konzolokra, valamint egy későbbi, egyelőre még nem közölt időpontban, a személyi számítógépes verzió is el fog érkezni, noha korábban arról volt szó, hogy a kalózok miatt nem számíthatunk átiratra.

A sorozatok vezetésével megbízott szakember, Adrian Lacey magyarázata szerint a sok halasztásra azért van szükség, hogy a lehető legjobb minőségű játékot tudják elhozni a felhasználók számára, s mint tudjuk, a munkálatokat értékes információkkal tudják segíteni a bétatesztek, így itt is lesz ilyen -- kár, hogy ez is késik.

A Ghost Recon: Future Soldier multiplayer bétája elvileg januárban kezdődött volna, ám ez csak áprilisban fog elindulni. Reméljük a begyűjtött adatokat és tapasztalatokat sikerül majd beépíteni a teljes játékba még a premier előtt.