Már csak egy szám, és vége az idei évnek is. Hihetetlen hogy megy az idő, számot vetni azonban most nem fogok (azt meghagyom a következő számra), de annyit már most elárulhatok, hogy jövőre elképesztően durva (és most még finoman fogalmaztam) teljes játékokkal fogtok találkozni a PC Guru DVD-mellékletében. A sort a következő, karácsonyi számhoz mellékelt Thief 3 kezdi, amit a magyar nyelvű Runaway követ majd, és hogy mi jön ezután? Na, arra most még nem kaptok választ, de készüljetek, lesz mire!

Ha már a teljes játékoknál tartunk, sajnos szomorúan kell jelentenem, hogy kisebb problémák akadtak a Boiling Pointtal. A játék ugyanis nem indult el, így gyorsan lecseréltük egy általatok nagyon várt programra, a magyar nyelvű Pokoli szomszédok második részére.

A teljes játékok mellett természetesen nem feledkezhetünk meg a tartalomról sem. Kiveséztük a World of Warcraft-kiegészítőt, rengeteget játszottunk az új Battlefielddel, ismét lenyűgözött bennünket az új Pro Evo, és kellemesen csalódtunk a hányatott sorsú Sam and Maxben, ami az utóbbi évek egyik legjobb és legviccesebb kalandjátéka lett. Nem is húzom tovább az időt! A teljes játékhoz kellemes kikapcsolódást, az újsághoz pedig jó szórakozást kívánok!

SASA
Azt hiszem Sasa elmondta a lényeget, annyit viszont még hozzá tennék, hogy az idei szám DVD-jére már nem került fel az előfizetői kód. Azok, akik már aktiválták egyszer a kódjukat, azokét meghosszabítottuk, akik pedig esetlegesen pont ettől a számtól lettek a magazin előfizetői, azok küldjenek egy e-mailt a gfabian [kukac] vogelburda.hu címre. Tárgynak "Előfizetői kód kérelem" szöveget adjátok meg, és a levélbe írjátok le a neveteket és címeteket (értelemszerűen azt, amire az előfizetés érkezik, hogy ellenőrizni tudjuk), és küldünk számotokra egy érvényes kódot, amit aktiválhattok! Azt, hogy a jövő évtől hogy fog ez működni, még ne kérdezzétek, mert a háttérben folyamatosan megy a tanakodás, mi lenne a legideálisabb megoldás. Mindenről tájékoztatni fogunk Titeket!

Pro Evolution Soccer 6 rajongóknak készítettem egy kis orvosságot a licenc hiányra! Eredetileg a DVD-re szántam a cikkem mellé, de sajnos Chris "elwowozta" az időt, így sajna többek között ezt is lefelejtette a korongról! De sebaj, hiszen az oldalról most már bárki letöltheti...
Akkor hát nincs más hátra, mint előre, és várjuk együtt a december 15-ét, a következő magazin megjelenését! Addig is a Guru legyen Veletek!