Sokat kellett várni, de megjelent. A The Incredible Adventures of Van Helsing 2-ről 2014. júniusában ]{redenc írt tesztet, aki elismerte a játék erősségeit, de egyben hibáit is. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, így a Neocore-nak volt ideje arra, hogy fejlessze a programot. Igen, hiszen a mai napon megjelent PS4-re Van Helsing kalandjainak második része, ami sok újdonsággal várja a szörnyvadász rajongóit.

Egy rakás játékmenetbeli újdonság, egyedi trófeák, teljes Dualshock 4 kontroller támogatás, teljesen újratervezett szcenárió mód, és egy vadonatúj tower-defense minijáték, és háromféle megjelenítés (1920x1080p/60FPS, 2880x1560p/50FPS, illetve natív 4K/30FPS), hogy a PS4 és PS4 Pro tulajdonosok is a lehető legjobb élményt kapják. Ezt kapják a játék megvásárlói, illetve a PS Store-ba napokon belül felkerül egy rakás ingyenes avatar, valamint egy királyul kinéző PS4 téma, amit Székelyhidi Ádám (Darths) tervezett.

A The Incredible Adventures of Van Helsing PS4-en jelenleg 10% kedvezménnyel 15 euróba kerül, az akció még egy hétig tart. Ha érdekel a játék, akkor érdemes sietni, hiszen magyar fejlesztőket mindig érdemes támogatni.