• A magányos Evan pszichológusa tanácsára leveleket ír magának
  • Amit osztálytársa ellop tőle, majd öngyilkos lesz
  • Az utóbbinál megtalált levél miatt azt hiszik, hogy Connor és Evan barátok voltak
  • Premier november 11-én

Ben Plattnek ismerjük a magabiztos, bűbájos oldalát (például A politikus Netflixen elérhető epizódjaiból), hamarosan viszont egy esetlen, zárkózott tini fiú bőrébe bújik. Magyarországon egészen november 11-ig várni kell a mozibemutatóra, a tengerentúlon viszont már jövő héten debütál a Kedves Evan Hansen, ami ennek apropóján megkapta utolsó előzetesét. A friss kedvcsináló kevés új snittet tartalmaz, viszont rávilágít a film korábban kevésbé hangsúlyos zenei oldalára. 

mv5bzdhkndk0mwqtywvizs00yja1lwfknzutzwu5ywexzdrhywfkxkeyxkfqcgdeqxvyntk5ntqzndiv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A Broadway musical alapján készült film története szerint a szorongó Evan házi feladatot kap pszichológusától: az élet értékeire és saját céljaira koncentráló leveleket kell írnia magának. Azonban egy osztálytársa, akinek a húgába nem mellesleg bele van zúgva a főhős, megkaparintja a titkos írást. Ekkor következik az abszurd fordulat: amikor Connor öngyilkos lesz, családja megtalálja nála a levelet, és befogadják a néhai fiú barátjának vélt Evant.

A félreértés után érezhetően még feszültebbé válik a film, amit Platté mellett olyan kiváló színészek alakításai tesznek teljessé, mint például Kaitlyn Dever (Éretlenségi), Julianne Moore és Amy Adams, valamint a mindig vidám pillanatokat hozó Nik Dodani (Több mint normális). Nektek hogy tetszenek a Stephen Chbosky (Egy különc srác feljegyzései) rendezését felvezető képsorok?