Alig egy hete adtunk hírt róla, hogy a Call of Duty: Modern Warfare sorozat Price kapitányát életre keltő Bill Murray megerősítette a This is Xboxnak, hogy éppen a Modern Warfare 4-en dolgozik az Inifnity Warddal karöltve. Murray állítólag szó szerint így fogalmazott:

Mégsem a Modern Warfare 4-en dolgozik Bill Murray

"Igen, hétfőn már találkozom is az Infinity Warddal, hogy megbeszéljük a Modern Warfare 4 részleteit, mely a Modern Warfare 3 folytatása lesz, s amiben persze én is részt veszek majd. Én egyébként csak Modern Warfare-ekben tűnök föl."

Nos, azóta az Infinity is jelezte, hogy valami tévedés történt, és most maga Murray is ezt állítja. Twitteren az alábbi üzenetet küldte a rajongóknak:

"Azt mondtam a srácnak, hogy egy speciális Modern Warfare-variánst készítünk a kínai piacra, és nem az MW4-et."

Később hozzátette, hogy az interjú egy repülőúton készült, a kérdező fiatalember pedig nagyon kedves volt, de "valami minden bizonnyal összekeveredett a beszélgetés során", és ennek eredménye egy csúnya félreértés lett.

Hogy most akkor lesz-e Modern Warfare 4, vagy csak az Activision így menti a menthetőt, senki sem tudja. Mindenesetre a This is Xbox szerkesztői nem kommentálták az esetet.