A Watch Dogs a 2012-es E3-on még úgy nézett ki, hogy az állunk is leesett, később viszont folyamatosan romlott a látvány minősége, mígnem a végleges változat egy szép, de semmiképp sem kiemelkedő program lett, ami különösen a sokat emlegetett PC-s Ultra beállítások mellett mutat kissé szegényesen néhány konkurens alkotáshoz képest (köh-köh, GTA 5, köh). Nos, többek között ebből lett elege egy lelkes moddernek, aki néhány ügyes trükkel felturbózta a Watch Dogs grafikáját.

A TheWorse néven nyomuló modder célja az emlegetett E3-as bemutató külalakjának elérése volt. Mint a modhoz csatolt leírásában fogalmaz, a munka akkor vált relatíve könnyűvé, amikor rájött, hogy a Watch Dogs a Far Cry-játékokban is látható Dunia grafikusmotor módosított változatát használja. A Dunia pedig már közismert módszerekkel turbózható fel, így TheWorse az árnyékokat, a fényeket, a tükröződéseket és a részecseeffekteket is szebbé tudta varázsolni.

A mod innen tölthető le -- érdemes eltenni a könyvjelzők közé, mert TheWorse folyamatosan érkező, frissített kiadásokat ígér. Alant pár képet is láthattok a felturbózott Watch Dogsból, ami most már tényleg úgy néz ki, amilyennek vártuk. Hogy a játék ettől jobb lesz-e, már más lapra tartozik...

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!