GURU 
Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2010Reméljük, hogy az újragondolt, modernebb, lendületesebb belső kinézet elnyeri majd a tetszéseteket, ám aggodalomra nincs ok, a tartalomhoz nem nyúltunk, a minőség és a PC-s felhang mit sem változott, amit talán bizonyít a nyári időszakhoz képest igencsak bőséges játékfelhozatal is.

Bemutató rovatunkban nyolc oldalon keresztül foglalkozunk a 2010-es E3 legérdekesebb játékaival, közel harminc cím a lap hasábjain, és legalább húsz ide kapcsolódó videó vár mindenkit a DVD-mellékleten. Persze az expó mellett is dübörgött a játékosélet, így beszámolhatunk a Medal of Honor multiplayer bétájáról (amit most ti is kipróbálhattok), a Driver: San Fransiscó-ról, a Shogun: Total War második részéről, az Assassin's Creed ősszel érkező új részéről, a Brotherhoodról, a Red Faction új fejezetéről, az Armageddonról, a Fable harmadik, PC-re is érkező epizódjáról, a H.A.W.X. 2-ről és a Need for Speed legújabb üldözős, rendőrös őrületéről, a Hot Pursuitról. Díszes kis társaság, annyi szent...

Tesztek terén sem lehet panaszunk, mindent összevetve tizenhat értékelő írást sikerült a júliusi lapba zsúfolni, többek között olyan kellemes meglepetésekkel, mint a Transformers: War for Cybertron, a Singularity, vagy éppen a LEGO Harry Potter Years 1-4. Ezeken felül itt van még a Wings of Prey a repülősöknek, az SBK X Superbike a motorosoknak, a Pure Football a focisoknak, az eddig megjelent Mass Effect 2 DLC-k a szerepjátékosoknak, Álomállások a Simseseknek. A teljes felhozatalt pedig ITT  tekinthetitek meg.

Transformers: War for Cybertron JátékképekSingularity JátékképekMass Effect 2 Játékképek


Hardverfronton átvesszük, hogy milyen újdonságokkal szolgált a Computex 2010, kicsit elemezzük a 3D-s játékot a tv-ken, elmélázunk a technikai eszközök egyre rövidebb élettartalmán és megvizsgáljuk, hogy pontosan mi is a helyzet a letöltések között, mi legális, mi illegális, és így tovább. DVD mellékletünkön öt videoteszt (Alpha Protocol, Blur, Lost Planet 2, MoH beta, Transfomers) várja az érdeklődőket, továbbá egy RPG műfajú teljes játék, a Drakensang: The Dark Eye, amely igazi keményvonalas szerepjáték, több tucat órányi játékidővel!

FIGYELEM!

A PC Guru júliustól az 576 Kbyte üzletekben is kapható, ha a 2010/08-as számot egy ilyen boltban vásárolod meg, akkor ajándékba kapsz egy dobozos Mass Effectet!


MINDEN, AMIT A MOH MULTI BÉTÁRÓL TUDNI KELL!