• Márciusban a Broforce az egyik ingyenesen letölthető cím PS4-re
  • A játékot a felhasználók szavazták meg a Vote to Play program keretében
  • A másik két induló, az Action Henk és az Assault Android Cactus március 8-21. között 30%-os kedvezménnyel lesz kapható
  • Ezzel játszunk: Broforce

Bár még kicsit korán van ahhoz, hogy a Sony felfedje milyen ingyenesen elérhető programokkal készül márciusra a PS Plus tagsággal rendelkezők számára, ám a Vote to Play kampány győztesét már kihirdette a japán vállalat. A promóció lénylege, hogy az előfizetők maguk dönthetik el, hogy a három felajánlott játék közül melyiket szeretnének díjmenetesen letölteni a soron következő hónapban, a friss szavazást pedig a dél-afrikai Free Lives stúdió egyedi hangulatú akciójátéka, a Broforce nyerte meg, méghozzá a szintén remek Action Henk és az Assault Android Cactus előtt.

brofrocepsplus.jpg

A 80-as és 90-es évek akciófilmjeihez írt videojátékos óda számítógépekre már tavaly megjelent, ám PS4 konzolokra a PS Plus kínálatában fog debütálni. A pixelart grafikával készült run ‘n’ gun alkotásban a legismertebb akcióhősök bőrébe bújva pusztíthatunk, így Rambo, Snake Plissken, a Robotzsaru, vagy éppen A gonosz halottak Ash-se is a kínálatban található, célunk pedig igen nemes és egyszerű lesz: kiirtani minden terroristát a Föld bolygón. Ebben pedig a különböző pályaelemek sem állhatják utunkat, hiszen szinte bármit lerombolhatunk, ami izomkolosszusaink útjába áll, pláne, ha a négyfős kooperatív játékmódban három cimboránkkal állunk neki a dolognak.

Azoknak sem kell ám szomorkodniuk, akik a másik két játékra voksoltak, hiszen március 8-21. között 30%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg az Action Henket és az Assault Android Cactus-t egyaránt. A PS Plus márciusi teljes kínálatát hamarosan felfedi a Sony, ám addig még bőven van idő letölteni a februári ajánlatot, köztük a Nom Nom Galaxy és Helldivers: Democracy Strikes Back Edition PS4-es változataival.