A Blizzard ma bejelentette, hogy a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Mists of Pandaria szeptember 25-én fog a boltokba kerülni. A csomag egyik legfontosabb része, hogy egy új játszható fajt hoz, a békés természetű, leginkább a buddhista szerzetesekre hasonlító pandákat, akikhez kapcsolódóan új küldetésekben vehetünk részt, s persze fedezhetjük fel a világ többi részétől elszigetelten fejlődött otthonukat.

Az expanzió továbbá 90-re emeli az elérhető maximális szintet, bemutatkozik a Challenge Mode, melyben a csapatunk gyorsasága a döntő, illetve jön a Pet Battle System is, amiben az állatkáink vívhatnak helyettünk.

A játékot hagyományos kiadásban 40 dollárért lehet majd beszerezni, de kapható lesz egy 60 dolláros Digital Deluxe, illetve egy 80 dolláros gyűjtői verzió is. A Digital Deluxe az alapjáték mellett egy a repülő Imperial Quilen hátast és a Lucky Quilen Cub állatkát, illetve egy StarCraft II avatar-csomagot és egy Diablo III lobogót rejt. A Collector's Edition pedig a Digital Deluxe extrái mellett a játék elkészítését részletező dokumentumfilmet, a hivatalos zenei CD-t, egy 208 oldalas képeskönyvet, illetve egy egérpadot is tartalmaz.