Az első fordulók tanulságait le kell szűrniük a játékosoknak, mivel egyre fogynak a lehetőségek az értékes pontok megszerzésére. A Megyék Csatája - Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájának legjobb virtuális labdarúgói előtt ezúttal is ott a lehetőség, hogy oda-visszavágós rendszerben diadalmaskodjanak ellenfeleik felett. Pénteken az xboxosoké a főszerep, szombaton jönnek a PS4-esek.

fifa-21-mcs-csoportkor-xbox-01.png

Külön érdemes lesz figyelni a nyugati és keleti régió összecsapásait, ugyanis az első forduló után elképesztően szoros a tabella. Nem lehet egyelőre megállapítani, hogy ki lehet az a két játékos, aki biztosan ott lesz a rájátszásban. Északon és délen vannak jobban startoló fifások, bár még messze a vége, bármi megtörténhet mindkét csoportban.

fifa-21-mcs-csoportkor-ps4-01.png

PS4-en a keleti csoportban tooFrez_x10 (Jászsági Lovas Vitézek) eddig négyből négy meccset behúzott, egy újabb siker a továbbjutást jelentené számára. Érdemes bekapcsolni a közvetítést a Bács-Kiskun Betyárok bemutatkozómeccsére, mokosg, a magyar FIFA legendája megkezdi a csoportköröket a déli régióban. JordanBeast15 (Budapesti Griffek) két döntetlennel rajtolt, ami az előzetes várakozás alapján hatalmas meglepetés. Teljesen nyitottá vált a továbbjutás kérdése az északi régióban, nagyon fontos mérkőzések várnak a játékosokra.

A csoportkörök közvetítéseit a Megyék Csatája Facebook csatornáján követhetitek. A megyekcsataja.hu oldalon további részleteket tudhattok meg a versenyről, így az aktuális tabelláért is ide kell ellátogatni!

mcsfifamasodikforduloosszesitett.jpg