Az első selejtezőkör már lezajlott a Megyék Csatája League of Legends versenyén, de ha akkor nem jártatok sikerrel, vagy egyszerűen csak nem tettétek próbára tudásotokat, akkor most itt a második és egyben utolsó lehetőség: október 10-én és 11-én, mindkét nap 14 órás kezdéssel jön a következő kvalifikációs kör.

mcslolutolsoesely.jpg

A megyekcsataja.hu oldalon minden fontos információt megtaláltok, ösztönzőnek pedig itt van 3 nyomós érv, amiért érdemes megpróbálni.

INGYENES A NEVEZÉS

Egyetlen forintot sem kell fizetned sem neked, sem a csapatod tagjainak, hogy részt vegyetek az MCS LoL második selejtezőjén. Mindössze arra van szükség a részedről, hogy a megyédnek megfelelő selejtező időpontjában ülj le a gép elé és játssz a világ legnépszerűbb MOBA játékával.

  • 2020. október 10. (14:00) - Nevezési területek: Budapest, Pest, Komárom-Esztergom, Heves, Nógrád, Csongrád, Baranya, Somogy, Tolna, Bács-Kiskun
  • 2020. október 11. (14:00) - Nevezési területek: Hajdú-Bihar, Szabolcs Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Vas, Zala, Veszprém

KÉPVISELHETED MEGYÉDET AZ ORSZÁGOS VERSENYEN

Gondolj úgy a Megyék Csatájára, mint egy diákolimpiára, ahol a megyék legjobbjai megküzdhetnek az országos bajnoki címért. A klasszikus sportokban hatalmas presztízse van már annak is, hogy valaki megyei győztesnek mondhatja magát, nincs ez másképp az e-sportok világában sem. Lakj akár egy kis községben, akár a fővárosban, a megyéd egy emberként szurkol majd neked és csapatodnak, ebben biztos lehetsz!

RENGETEG PÉNZT NYERHETSZ

Végül, de nem utolsósorban ott van az összdíjazás is, amely nem kevesebb mint 700 ezer forint. Ez a hatalmas összeg hozzátok kerülhet, ha ti vagytok a legjobb League of Legends csapat Magyarországon.