Hamarosan kezdetét veszi a következő nagy hazai e-sport bajnokság, a Megyék Csatája, ahol két "sportágban", League of Legendsben és FIFA 21-ben mutathatjátok meg, mit tudtok. Ha kellene egy kis extra motiváció, akkor érdemes elolvasni az Esport1 cikkét, melyben olyan hazai e-sportolókról olvashattok, akik nemzetközi szinten is komoly sikereket értek el az említett játékokban.

megyek-csataja-buszkesegek.jpg

Ha League of Legends, akkor természetesen Vizicsacsi az első, aki eszünkbe kell, hogy jusson, hiszen tavaly még a világbajnokságot is megjárta. Visszavonulását követően pedig Bluerzor az, aki átvette az ő helyét, mint hazánk első számú League of Legends reménysége.

FIFA fronton szintén akad több sikeres játékosunk is: ott van például Gabinho, aki az Ajax Amsterdam igazolt e-sportolója. Míg Molnargabo nemcsak streamerként nagyon sikeres, de eredményeivel a világ legjobb fifásai közé küzdötte fel magát.

Róluk bővebben is olvashattok ide kattintva, a versennyel és a nevezéssel kapcsolatosan pedig a megyekcsataja.hu oldalon szerezhettek további információkat.