• Jövőre kerül képernyőre a Daryl Dixonra fókuszáló TWD sorozat
  • Melissa McBride technikai okokból nem vállalta az európai forgatást
  • A Universal másik produkciót tervez vele a közeljövőben

Noha a The Walking Dead tizenegy évadot követően lezárul, az AMC nem engedi el legnépszerűbb karaktereinek a kezét. Az Andrew Lincoln alakította Rick Grimes egészestés filmben térhet vissza, illetve a csatorna több melléksorozatot tervez az anyaprodukció főbb szereplőivel. Már jó ideje folynak a Daryl Dixont és Carol Peletiert megformáló Norman Reedus és Melissa McBride közös szériájának előkészületei, most azonban kénytelenek új vágányra állítani a munkálatokat, utóbbi ugyanis technikai problémák miatt távozott a stábból.

Az eddig Carol & Daryl néven emlegetett sorozat, egyszerű Daryl spin-off marad tehát, derül ki a Universal közleményéből. A forgatás idén nyáron zajlik majd Európában és jövőre ütemezik a premiert. McBride rajongóinak sem kell azért nagyon búslakodniuk, hiszen a színésznővel további projekteket terveznek a közeljövőben, áll a hivatalos bejelentésben.

yikbwlcdtgcbszwwkgxbcz-1200-80.jpg
(A kép forrása: Cinema Blend)

Ami a mellékprodukciók teljes listáját illeti, a fenti mű, a Fear the Walking Dead, a World Beyond és a Tales of the Walking Dead című antológiasorozat mellett nemrég bejelentettek egy új sorozatot is. Az Isle of the Dead szintén régi karaktereket, Negan és Maggie párosát követi majd New York-i kalandjaik során.