• 2022. február 20-án folytatódik a The Walking Dead záróévadja
  • Az év második felében várható az utolsó 8 epizód
  • Baljóslatú előzetes érkezett

Általános vélekedés szerint javult a The Walking Dead látványosan megereszkedett színvonala, amióta Angela Kang átvette a sorozatvezetői szerepet. Ő sem tudta azonban újra egekbe röpíteni az egykor kivételesen népszerű sorozatot, az AMC ezért a lezárás mellett döntött. Három felvonásban láthatjuk a záróévadot: már debütált az első nyolc epizód, friss bejelentés szerint 2022. február 20-án érkezik a folytatás, a harmadik etap pedig az év második felében várható.

Érkezett egy szezonközi előzetes is, amiben láthatunk egy alaposan felfegyverzett csoportot. Az nem derül ki a trailerből, hogy utóbbiak barátsággal fogadják-e majd a túlélőket.

Az anyaszéria végeztével sem kell elbúcsúznunk a franchise-tól, hiszen az AMC csatornán továbbra is futnak a Fear the Walking Dead és a World Beyond című spin-off sorozatok. Készül továbbá egy Daryl Dixont és Carol Peletiert középpontba állító, valamint egy Andrew Lincoln Rickjére koncentráló film is, de sajtóértesülések szerint bőven akadnak még tervek a produkció háza táján.

mv5bmmzimmzhztctowu0yi00mtm5ltgzmditmwe2zgniymuwywqwxkeyxkfqcgdeqxvymta4ndkymzixv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)