• A filmben egy utópisztikus életforma-kísérletben részt vevő közösséget látunk
  • A hősnő azt érzi, hogy elbűvölőnek tűnő társasága titkol valamit előle
  • Premier 2022. szeptember 23-án mozikban

Olivia Wilde-ot legutóbb a Richard Jewell balladája című Clint Eastwood moziban láthatták a magyar nézők, hamarosan pedig saját rendezéssel jelentkezik, aminek egyik főszerepét is alakítja. A Don’t Worry Darling című pszichothriller szinte pontosan egy év múlva, 2022. szeptember 23-án debütál majd nagyvásznon, amit a lentebb látható teaser megosztásával egybekötve jelentett be a direktor.

Az ötvenes években játszódó film egy utópisztikus életforma-kísérletben részt vevő közösséget követ. Egy háziasszony kerül a középpontba, aki férjével csatlakozik az elbűvölőnek tűnő társasághoz. Idővel azonban egyre feszültebb lesz a légkör, mintha társai titkolnának valamit a hősnő elől.

mv5bnzlkodmzywqtm2m3yy00y2y0ltkymgitndvimdq3n2fkytayxkeyxkfqcgdeqxvynta3nta2odmv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Nem akármilyen parádés színészgárda állt össze az eddig egy Red Hot Chili Peppers videoklipet és az általunk is méltatott Éretlenségit jegyző Olivia Wilde második egészestés munkájára. A színész-rendező mellett Florence Pugh (Fekete Özvegy), Chris Pine (Wonder Woman), Gemma Chan (Örökkévalók) és Harry Styles (Dunkirk) alakítják a főszereplőket.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Olivia Wilde (@oliviawilde) által megosztott bejegyzés