• Újabb gyűjtői kiadást kapott a Metro Exodus az Artyom Edition képében
  • Ebből összesen tíz darab készült
  • Megvenni sem lehet őket, csak megnyerni
  • A csomag tartalmaz többek között egy bőrbe kötött térképet, egy gázálarcot és Artyom töltény alakú öngyújtóját is

Az előrehozott megjelenésnek hála már csak nagyjából egy hónap van hátra a Metro Exodus megjelenéséig, ennek megfelelően pedig a 4A Games marketingesei is egyre jobban felpörögnek. Nemrég például a történetbe mentek egy kicsit jobban bele egy videóval, most pedig bemutattak egy gyűjtői kiadást, ami olyan ritka, hogy még a Metro könyveket jegyző Dmitry Glukovskynak sem jutott belőle.

metroexodusartyomedition.jpg

Az Artyom Edition már első ránézésre is igen pofás, hiszen egy tekintélyt parancsoló ládában érkezik, de az igazi érték a tárolón belül lapul. A különleges kiadás tartalmazza többek között Artyom gázmaszkját (szűrővel együtt, természetesen), töltény alakú öngyújtóját és Nixie óráját, valamint egy bőrbe kötött térképet, egy egyedi dögcédulát és egy levelet a 4A Games csapatától és Glukovskytől.

Az Artyom Edition olyan ritka, hogy összesen tíz darab készült belőle, melyeket megvásárolni nem lehet (bár Glukovsky saját bevallása szerint 1 millió töltényre becsüli az árát), csak megnyerni. Hogy pontosan mit kell tennünk azért, hogy miénk lehessen egy ilyen csomag, az jó kérdés, részleteket későbbre ígértek az illetékesek.