• M. Night Shyamalan a Sandcastle című francia képregényt adaptálja
  • Egy tengerpart mellett nyaraló család hirtelen elkezd öregedni
  • A film végén nagy csavar várható
  • Premier július 23-án

Megszokott módon jó sok előzetest vetítettek a Super Bowl reklámszünetében. A legnagyobb feltűnést M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék és az Üveg rendezőjének (akinek legutóbb Servant című sorozatát követhettétek) új horrorja, az Old keltette. A trailert annál inkább nehéz értelmezni, hogy egyelőre semmilyen hivatalos szinopszist nem közölt a produkció, de néhány dolgot azért lehet tudni a filmről.

A Sandcastle című francia képregényt adaptáló, átdolgozó opusz középpontjában egy tengerpart mellett nyaraló család áll. Amit az előzetesben is látunk, hogy az addig nyugodtan napozó családtagok, először a gyerekek hirtelen elkezdenek öregedni, a kislány pl. máris terhes lesz. Az apa szájából elhangzik, hogy ki vannak választva valamire, ám ennél több már nem derül ki a fél perces trailerből.

old-film-2021-trailer.jpg

A film végén valószínűleg egy hatalmas „shyamalanos” csavar várható, amit viszont hétpecsétes titokként őriz a stáb. A Universal júliusban tervezi a premiert, az indiai származású rendező pedig Twitter posztjában egyértelművé tette, hogy moziban és nem máshol debütál majd az Old.