• Eltávolították a Middle-earth: Shadow of War piacterét
  • Most már mikrotranzakciók nélkül is játszható a játék

A Monolith már áprilisban jelezte, hogy kiveszik a Middle-earth: Shadow of War-ból a piacteret, mert az a nemezis-rendszer és a játékmenet szempontjából is ártalmasnak találták. El is érkezett a nagy nap, és alapos átalakításon esett át a játék, hogy ezek nélkül is élvezhető lehessen.

shadow-of-war-lootbox-ork.jpg

A piac és az összes mikrotranzakció teljesen kikerült a játékból. Az Online Vendetta és Ranked Conquest során szerzett ork követők mostantól a Garrison felületéről lesznek elérhetők, a megmaradt játékbeli Mirian pedig saját ork seregünk edzésére, fejlesztésére és testreszabására költhető.

A kampány utáni endgame tartalom immáron Epilogue néven fut, teljesítésével a Mask of the Nazgul megszerzése mellett új képességeket is feloldhatunk, halottak feltámaszásától a szörnyidézésig. Továbbá akár a stáblistát követően is folytathatjuk erődeink és ork seregünk fejlesztését, valamint megvédését Mordorban. Ezen felül legendás orkokból is jóval több akad, a szinthatárokat is kitolták, gyorsabban fejlődhetünk és képességeinket is tovább fejleszthetjük, valamint pár skinnel is gazdagabbak leszünk, ha nem férnénk a bőrünkbe.