• Július 17-én megszűnik a Middle-earth: Shadow of War piactere
  • Vele együtt az összes mikrotranzakciótól megszabadul a játék

Ahhoz képest, hogy korábban a játék vezető tervezője azt nyilatkozta, hogy semmi baj a Shadow of War lootboxaival, úgy látszik mégis meggondolta magát a Monolith Productions (vagy a kiadó Warner). A fejlesztő ugyanis bejelentette, hogy a Middle-earth: Shadow of War egy sor ingyenes frissítés után megválik a piacterétől, és ezzel együtt az összes mikrotranzakciótól. Kiadott közleményük szerint csupán az a tudat, hogy elérhető a szolgáltatás, aláaknázza az immerziót, és végsősoron a játék lényegét, magát a nemezis-rendszert.

Ezzel együtt természetesen a játék Shadow Wars szekcióját is felfrissítik, hiszen ez volt az a rész, mely leginkább a piactéren történő vásárlásokra támaszkodott. Hogy még érdekesebbé tegyék, a játék ezen része narratív elemeket kap, és „áramvonalasításon” esik át.

Ezen felül további frissítésekre is számíthatunk, a nemezis-rendszertől kezdve a képességfán át a felszerelésekig mindent érinteni fog a fejlesztő. Ezek menetrendjéről ugyan még nem rántották le a leplet, de egy biztos: július 17-én búcsút inthetünk a piactérnek. Örülünk?

 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!