• Továbbra is készül a Biomutant
  • A fejlesztőcsapat közleményt adott ki

Hosszú évek óta készül már az Experiment 101 csapatánál a Biomutant, melyet még a 2017-es Gamescom előtt jelentettek be, azóta viszont leginkább csak a csúszások maradtak meg a többség emlékezetében, 2018 decembere óta pedig nem is nagyon láttuk a THQ Nordic gondozásában készülő akció-RPG-t.

A játékosok joggal aggódtak tehát, a fejlesztők azonban most igyekeznek csillapítani a kedélyeket, a svéd stúdió ugyanis kiadott egy közleményt, amiben hangsúlyozzák, hogy továbbra is készül a Biomutant.

mindenki-nyugodjon-le-tovabbra-is-keszul-a-biomutant.jpg

"Tudjuk, hogy sokan azon morfondíroztok, vajon készül-e még egyáltalán a játék. Szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy sosem dolgoztunk még rajta olyan keményen és fókuszáltan, mint most!"

"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez legyen az eddigi legjobb játék, amin valaha is dolgoztunk, és hogy olyan szórakoztató és nagyszerű legyen, amennyire csak lehetséges. Bízunk a további támogatásotokban és türelmetekben, miközben a fejlesztés utolsó fázisaihoz érünk."

"Ahogy azt egyesek biztosan tudják, egy játék befejezése hosszú, kihívásokkal teli és kiszámíthatatlan munka, a Biomutant mérete és hossza pedig csak növeli ezt. Amint mindenki úgy érzi a stúdiónál, hogy tarthatónak tűnik, be fogjuk jelenteni a megjelenési dátumot. Köszönjük még egyszer a megértéseteket, valamint a további támogatásotokat és lelkesedéseteket a játék iránt" - áll a csapat közleményében.

A Biomutant tehát készül, sőt, már a befejezésén munkálkodnak, a megjelenési dátum bejelentésére azonban még nem állnak készen - röviden és tömören ez volna a lényeg.

biomutant-is-still-in-development.jpg