Nem kell már sokat várni a következő MondoCon - PC Guru Show-ra, hiszen a tavaszi rendezvényt jövő hétvégén, május 4-én és 5-én tartják majd. A kiállítók között pedig ott lesz a legnagyobb kínálattal rendelkező hazai videojáték-forgalmazó, a Cenega is, amely elhozza számotokra az idei év legnagyobb sikercímeit.

mondocon-cenega.jpg

A kiállított kioszkokon egy igazi újdonsággal is mehettek egy kört, hiszen kint lesz a rendezvényen a napokban megjelent Mortal Kombat 11 is, így ha a premierkor még nem tudtatok rávetődni a bunyós játékra, akkor most megkapjátok a lehetőséget arra, hogy kipróbáljátok.

Ez persze még nem minden: a 2019-es felhozatalból számos egyéb cím kipróbálható lesz még. A Capcom rég nem látott fényében tündököl jelenleg, a Resident Evil 2, illetve a Devil May Cry 5 jöttek, láttak és győztek: előbbi minden idők egyik legjobb remake-je lett, utóbbi pedig hosszú szünet után hozta vissza számunkra a klasszikus DMC-formulát. Ha eddig még nem volt lehetőségetek játszani velük, akkor most megtehetitek. A japán címek kedvelői emellett a Jump Force verekedős olvasztótégelyébe is belepillanthatnak, valamint néhány tavalyi címbe is belekóstolhattok, hiszen a Just Cause 4 és a Shenmue I & II is ki lesznek állítva.

Jó néhány nagy címet kipróbálhattok majd tehát a Cenega standján, így érdemes lesz ellátogatni hozzájuk jövő hétvégén!

mondocon-pc-guru-show-a-mortal-kombat-11-is-kiprobalhato-lesz.jpg