• Május 4-én és 5-én lesz a tavaszi MondoCon - PC Guru Show
  • Hearthstone és League of Legends selejtezőt is tartanak most hétvégén

Egy hónap távolságból integet már csupán a következő MondoCon - PC Guru Show, hiszen a tavaszi rendezvényre május 4-én és 5-én kerül majd sor, ahol természetesen ezúttal is lesznek különféle esport-versenyek.

A Gran Turismo Sport bajnokságról tegnap már olvashattatok, de két hete zajlanak már a Hearthstone selejtezők is, melyekről eddig Kalbasz és RangoB kvalifikált az online elődöntőbe. Két hely azonban még kiadó, az egyikre pedig már most hétvégén lecsaphattok, hiszen április 5-én, pénteken jön a harmadik selejtező, 14 órai kezdéssel.

Jelentkezni a Battlefy felületén lehet a selejtezőre, összesen négy class megadásával, ezeket kell majd használni - a formátum a szokásos Bo5 Conquest lesz. A pontos szabályzatot itt olvashatjátok.

mondogames19hs-3.jpg

Megkezdődnek a League of Legends selejtezők is: az első kvalifikációt április 6-án, szombaton rendezik 14 órai kezdéssel. Minimum ötfős és legalább három magyar játékost tartalmazó csapatok jelentkezését várják a Battlefy oldalán - a versenyszabályzatot ide kattintva olvashatjátok.

mondogames19lol-1.jpg

Azok a játékosok és csapatok, akik egészen az élő döntőig eljutnak, komoly pénznyereményben részesülnek majd ezúttal is. A Hearthstone-verseny győztese 35 ezer forintot, a második helyezett pedig 15 ezer forintot nyer majd, míg a League of Legends-bajnok csapat jutalma 75 ezer forint lesz, a második helyezetté pedig 25 ezer forint. Játékra fel!