• Monster Hunter: Worldben már több crossover is volt
  • A játékosok most Godzillát szeretnék megkapni
  • Ennek csak a Legendary és a Toho az akadálya

A Monster Hunter: World hatalmas sikert aratott minden platformon, terjedelmes közösség épült ki köré és szerencsére a Capcom sem hagyta el a játékot, folyamatosan jönnek a frissítések és eventek, szeptemberben érkezik az Iceborne kiegészítő, és néha az is megesik, hogy professzionális szörnyvadászok jelennek meg eme világban.

A rajongók pedig most arra kérik a Capcomot, hogy a szörnyek királyát, Godzillát tegyék bele a játékba. A /r/MonsterHunterWorld Reddit-oldal közössége egyöntetűen szeretné látni a világ leghíresebb kaidzsúját a Monster Hunter: Worldben. Van, aki szívesen vadászna rá és páncélját Godzilla pikkelyeiből alkotná meg, mások a szörnykirály oldalán szeretnének szembeszállni Ghidorah-val, Godzo legendás ellenfelével.

Papíron ez mennyekben köttetett házasság lenne, a baj az, hogy két meghívott is tiltakozhat a frigy ellen. A Legendary-nak és/vagy a Tohónak kéne kötélnek állni ahhoz, hogy Godzilla megjelenhessen a Monster Hunter: Worldben. Persze a dolog nem teljesen lehetetlen, a két stúdió már csak a reklám miatt is rábólinthat a dologra.

godzilla-king-of-the-monsters.jpg