A múlt hét folyamán került be egy ingyenes frissítés keretében a Monster Hunter: Worldbe Deviljho, a Terror Sárkánya. A Capcom ezt követően a hétvégén megrendezte a Tempered Deviljho Event Questet, amelynek keretében nem csak nagyobb kihívás volt a szörnyetegre vadászni, de néhány jutalomban is részesülhettek a résztvevők.

A gond az, hogy nem volt sok résztvevő, ugyanis a Capcom olyan csendben indította el az eseményt, hogy sok játékos egyszerűen lemaradt róla, mások pedig úgy gondolták, hogy még ahhoz sem állnak elég magas szinten, hogy egy átlagos Deviljhóval megküzdjenek, nemhogy egy erősebb Tempered verzióval.

Éppen ezért a Capcom úgy döntött, hogy megismétli a Tempered Deviljho Event Questet, méghozzá a Monster Hunter: World első szezonális eseményén, az április 6-án induló Spring Blossom Festen. Az április 19-ig tartó fesztivál során a játékosok egyrészt megpróbálhatják összehozni a Wyvern Ignition Great Swordöt, emellett visszatér több korábbi időlimites esemény is, így ha lemaradtál valamelyikről, most lesz alkalmad pótolni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!