A Mortal Kombat 11-et a TGA 2018-on jelentették be egy zenei szempontból kritizált, de amúgy látványos trailerrel. A GameStop Italy pedig sikeresen kiderített róla pár dolgot – bár ezek egyikét sem erősítette még meg a NetherRealm, szóval azért érdemes fenntartásokkal kezelni.

Szóval, a magazin szerint a Mortal Kombat 11 minden eddiginél részletesebb grafikával fog megjelenni, hála az új motornak. Emellett a debütálása után az alapkarakterek mellett hat további harcost fognak kiadni hozzá DLC-k formájában. Érdekes, hogy ez kevesebb, mint amennyi a Mortal Kombat X-hez és az Injustice 2-höz járt.

Apropó, karakterek. Hőseinket igen részletesen átformálhatjuk, a pletykák szerint ugyanis annak a rendszernek a fejlettebb változata kerül be a Mortal Kombat 11-be, ami az Injustice 2-ben felelt a karakterek átszabásáért, így megjelennek majd a felszerelések is.

Erre szükség is lehet, mert a GameStop Italy értesülései szerint a játék az esport felé kacsintgat, így a részletes személyre szabás lehetősége mellett napi hírek, fejlesztett matchmaking és folyamatosan frissülő jutalmak is várhatóak.