A Mortal Kombat fanatikusok által szerkesztett portál a Warner Home Video hivatalos oldalán talált rá arra a rövid életű hirdetésre, miszerint április 19-én fog megjelenni a sokat megélt sorozat következő darabja. Továbbá ugyanitt az is kiderült, hogy a játékból kapható lesz egy gyűjtői kiadás (Kollector's Edition, igen, k-val), benne egy Sub-Zero és egy Scorpion figurával, egy képeskönyvvel és egy kosztümöket tartalmazó DLC-vel, valamint eladásra kerül még húszezer Tournament Edition is, ami az előbb említett letölthető tartalom mellett egy különleges, direkt a verekedős játékokhoz kitalált gamepad is helyet kap.

A Warner Bros. Interactive egyelőre még nem kommentálta a szivárgást, de azt megerősítették, hogy a játék valóban áprilisban fog megjelenni.

U.i.: Aki a GameStopnál rendeli elő a játékot, az megkapja Scorpion eredeti ruháját és kivégzőmozdulatát, de ha a Best Buy-nál fizetünk előre, akkor Sub-Zero kapja vissza a klasszikus kinézetét és mozdulatait, ha pedig az Amazont választjuk, akkor Reptile részesül az előrendelői kezelésben.