Ha figyelemmel kísértétek a tegnapi showműsort, akkor sok újat nem mondtunk, akik viszont lemaradtak azoknak szólunk, hogy bár sok mindent a filmes adaptáció tényén kívül nem árultak el, mégis felszínre került némi információ. Mégpedig Scott Stuber (Ted and the Kingdom) és Dylan Clark (Rise of the Planet of the Apes) produceri párosa viszi a munkát a Universal stútióiba. Párszor már felröppent a pletyka vagy inkább vágy a rajongók köreiben, hogy milyen jó is lenne egy Gears-mozi. Rod Fergusson, a sorozat egyik megálmodója a bejelentés kapcsán a következőt nyilatkozta:

„Néhány videojáték-mozi azért bukott a kasszáknál, mert a játékosoknak akarták készíteni. Ha egy ilyen gazdag történettel rendelkező alkotásból, ami rengeteg jó történetnek szolgálhat hátteréül, csak a játékosokhoz szólsz, nem lesz sikeres a film.”

Magyarán ne a játék pontos átiratára számítsunk, hanem sokkal inkább egy azt alapul vevő, annak univerzumában játszódó mozira (á la Resident Evil). Majd egyszer. Valamikor. Mert dátum az nincs.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!